O naši firmě

Zaujali jsme Vás? Máme dlouhou historii a spousty zkušenosti, přečtěte si o nás více a zahájíme spolupráci!

Let v obchodě

Zkušeností máme na rozdávání, číslo za nás hovoří jasně!

Šťastných koní

I toto číslo může být při vašem rozhodování důležité!

Přes 250 realizací

Od stájí přes techniku až po zámečnické práce, uděláme Vám realizaci na míru!

O nás

Jsme česká firma, se sídlem v Lichnově u Bruntálu s provozovnou v sousední Sosnové. Vyrábíme zejména kovové konstrukce se zaměřením na chov koní.

Řešíme nejen otázky spojené s ustájením koní a to jak na zelené louce – buď samostatnými venkovními boxy velmi lehce přemístitelnými nebo kompletními stájemi pro koně, tak ve stávajících stavbách – vnitřními boxy pro koně, stájovými dveřmi či stájovými vraty a dalšími výrobky, ale i další náležitosti související s ustájením koní a provozními prácemi uvnitř stájí pro koně.

Zároveň se snažíme na základě mnohaletých zkušeností výrobců ze západní Evropy nastolit velmi širokou paletou výrobků novou úroveň v oblasti manipulace s krmivem, úklidu

 

a ostatní obsluhy ve stáji, praktické zkušenosti a poznatky našich zákazníků, v kombinaci s novými materiály a stavební systémy jsou základem pro řadu vynikajících výrobků – nejen hospodářské, krmivové vozíky a velká paleta speciálních vozíků, koleček a přívěsů, ale i tak specifických produktů jako např. kontejnery na hnůj, zvlhčovač sena apod.

Protože jsme dodavatelé nejen profesionálů v jezdeckém sportu, ale i nadšených chovatelů jednoho nebo dvou koní, vyrábíme jak standardní výrobky – tyto najdete v našem e-shopu, tak speciální, přesně podle přání a požadavku každého zákazníka – na které Vám podle Vašeho požadavku vyhotovíme přesnou cenovou kalkulaci.

Kontaktujte nás

info@inges.cz

793 14 Sosnová

Souhlas s GDPR

12 + 1 =